Warning: Undefined variable $fullImagePath in /data/d/9/d9f5e442-0da4-4bd5-8585-e272bafe4841/sittbrunnen.se/public_html/plugins/opengraph/content/content.php on line 331
Segling och båtliv. - Ny propellerkoppar

Ny propellerkoppar

Kopparpropeller

trilux– Vi är mycket glada att kunna presentera den nya kopparfärgen så att även båtägare på ostkusten ska kunna slippa beväxning på propeller och drev, säger Joakim Sandgren, marknadschef på International Färg AB.

 

– Många båtägare hör av sig till oss och vill ha hjälp att lösa problemet med överbevuxna propellrar vilket leder till lägre fart, ökad bränsleförbrukning och minskad sjösäkerhet. Just målning av propeller kan vara besvärligt. För det första måste färgen sitta kvar när man kör och för det andra är det ju faktiskt så att våra fritidsbåtar ligger still den mesta tiden och då gäller det ju verkligen att färgen fungerar.

Trilux Propeller levereras i en sprayförpackning som gör det enkelt att komma åt överallt. För att säkerställa god vidhäftning grundar man första gången med Prop-O-Drev Primer som finns på marknaden sedan tidigare.

Info: www.yachtpaint.com


Senaste inläggen

Fritidsskepparens böcker

Logga in till kommentarer och forum

Kom ihåg mig

Bli medlem i Sittbrunnen, kommentera artiklar och få sällan ett litet nyhetsbrev om det är något kul som händer här.

Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line