Den årliga flytande båtmässan, Karlshamn Boat Show, har blivit en av de mest populäraste och nu förbereder sig båtmässan för ännu ett rekordår. Med ett ständigt ökande antal besökare varje år har Karlshamn Boat Show befäst sin position som en av de mest uppskattade båtmässorna i södra Sverige.

Denna unika båtmässa, belägen i pittoreska Väggahamnen i Karlshamn, erbjuder en fantastisk miljö för både utställare och besökare. Här får besökare chans att uppleva det bästa av vad de största båtmärkena i Sverige har att erbjuda.

Men det är inte bara båtar som står i centrum. Båtmässan har ett rikt utbud av upplevelser för hela familjen. Med allt från att åka fort på vattnet till att flyga på vattnet! Och längs med hamnen finns charmiga restauranger, foodtrucks och i den maritima miljön i Väggavarvet ställer Malena Olsson ut sin konst ”SE(a)E FOOD”.

– Vi är glada över att se det växande intresset för vår flytande båtmässa, säger Pähr Svensson som är en av arrangörerna av mässan. Varje år lockar vi besökare från hela södra Sverige och Danmark, och vi ser fram emot att välkomna ännu fler båtälskare i år. Vi strävar efter att erbjuda en härlig upplevelse för hela familjen och att fortsätta vara en mötesplats för båtentusiaster.

Båtmässan, som hålls den 16-18 augusti förväntas attrahera tusentals besökare som vill upptäcka
det senaste inom båtvärlden.

www.karlshamnboatshow.se

 


Sittbrunnens bokhandel är öppen

Gotska Sandön - en besöksguide.

Gotska Sandön - en besöksguide.

Furusundsleden - Stockholm till Söderarm

Furusundsleden - Stockholm till Söderarm

Hafsorkesterns haverier

Hafsorkesterns haverier

El, elektronik och nätverk ombord

El, elektronik och nätverk ombord

Öregrunds övärld -  Från Arholma till Örskär

Öregrunds övärld - Från Arholma till Örskär

Logga in till bokhandeln, kommentarer och forum.

Kom ihåg mig

Bli medlem i Sittbrunnen, kommentera artiklar och få sällan ett litet nyhetsbrev om det är något kul som händer här.

Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line