Sömlös i Trosa

Årets nyhet från Hydrographica är detaljerade sjökort utmed hela Sörmland, från Trosa och neråt. Dessutom finns det nya kortet som ett sömlöst elektroniskt sjökort från Solteknik.

Hydrographica har lyssnat på alla som önskat sig mer av Hydrographica i skärgårdarna utanför Trosa och Nyköping, och därför har dom producerat ett helt nytt båtsportkort över stora delar av det området. 617-01 Sörmlandsskärgården heter kortet som är ett 16-sidigt båtsportkort i A3-format, spiralbundet och tryckt på plast som de flesta Hydrographica-kort. Skalan är Hydrographica-standarden 1:10 000.

Som första sjökortsleverantör har Solteknik HB uppdaterat sina rastersjökort för Marine Navigator med Sörmlandsskärgården. Skalan är Hydrographica-standarden 1:10 000. Nu blir det mycket lättare och roligare att hitta alternativa vägar längs farleden leden mellan Askö och Oxelösund .

Specialsjökortet över Sörmlandsleden finns redan inne i rastersjökorten från Solteknik HB till Android appen Marine Navigator men kommer inom kort även i appen iNavX för iPad och för Windows i programvarorna Fugawi Marine 5 och Fugawi Global Navigator samt i plottrarna Raymarine och Humminbird.

Sörmlandsleden är i Solteknik HB:s rasterutgåva som sömlös produkt. Och de har även skapat en helt sömlös produkt av Hydrographicas specialsjökort över Sankt Anna och Gryts skärgårdar. Så nu kan man segla helt sömlöst även mellan Arkösund och Häradskär på Hydrographicas 10 000 delar.


Se också de här artiklarna:

Sittbrunnens bokhandel är öppen

Slusshandboken

Slusshandboken

Förarbevis för vattenskoter

Förarbevis för vattenskoter

Hafsorkesterns haverier

Hafsorkesterns haverier

Ankarliv

Ankarliv

Gotska Sandön - en besöksguide.

Gotska Sandön - en besöksguide.

Logga in till bokhandeln, kommentarer och forum.

Kom ihåg mig

Bli medlem i Sittbrunnen, kommentera artiklar och få sällan ett litet nyhetsbrev om det är något kul som händer här.

Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line