Ska kommunicera M32:erna

AHC Pressrelease Ingemar AllenIngemar Allén är mest känd som ankare i Morrongänget på Mix Megapol i Göteborg. Nu kommer han istället fokusera på kolfibertillverkning och etablering av nya seglingsserier runt om i världen.

– Med sin kunskap från framförallt TV, radio och ny media kommer Ingemar att tillföra en bred kompetens som Aston Harald och M32-serierna är i stort behov av både för extern och intern kommunikation. Hans roll kommer att vara helt central i vår förmåga att växa i takt med våra planer, säger Martin Sohtell, Commercial Director på Aston Harald Composite.

Aston Harald Composite är ett företag som via sin produkt, kolfiberkatamaranen M32, nu gör en stor expansion globalt mot nya marknader via M32 Series. M32 Series Skandinavien kommer 2015 tävla mitt inne i storstäderna i Oslo, Göteborg, Köpenhamn, Helsingfors och Stockholm.

– Vårt kommunikationsbehov har ökat markant och vi är väldigt glada att vi lyckats bäga hem Ingemar som har ett stort engagemang i segling sedan tidigare. Med vår produkt och vår offensiva affärsplan är en modern och tydlig kommunikation helt avgörande, säger Anders Berntsson, VD på Aston Harald Composite.

– Jag har 20 fantastiska år bakom mig i mediebranschen, men tiden är nu mogen att gå vidare. Expansionen av M32 Series är extremt spännande och jag är väldigt glad över att få vara en del av denna uppbyggnad, säger Ingemar själv.

Aston Haraldkoncernen är en ny satsning från familjen Svensson som tidigare ägde Berg Propulsion och sedan sålde företaget till Caterpillar. Utöver tillverkningen av kolfiber driver Aston Harald Composite den professionella seglingsserien M32 Series. För närvarande körs fyra event i USA och fem event i Skandinavien. Målsättningen är att utöka serien till att omfatta tävlingar i 20 regioner världen över. Aston Harald AB äger även Västerhav Hotell och Konferens på Grötö och flera nya projekt är på gång


Sittbrunnens bokhandel är öppen

Slusshandboken

Slusshandboken

Jag ville inte dö, jag ville leva

Jag ville inte dö, jag ville leva

Ett år utan skor

Ett år utan skor

Öregrunds övärld -  Från Arholma till Örskär

Öregrunds övärld - Från Arholma till Örskär

Katastrofkurs: Estonias väg mot undergång

Katastrofkurs: Estonias väg mot undergång

Logga in till bokhandeln, kommentarer och forum.

Kom ihåg mig

Bli medlem i Sittbrunnen, kommentera artiklar och få sällan ett litet nyhetsbrev om det är något kul som händer här.

Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line