6 miljoner försvinner

marstrandcup

Stena slutar som titelsponsor, sen M32-orna tagit över matchracingturneringen.

- Men det kommer att bli en matchcup i år ändå säger GKSS klubbdirektör Thomas Rahm. Det blir ett annat namn, om vi inte hittar någon ny titelsponsor blir det GKSS Match Cup Sweden.

- Nu kämpar för att hitta en ny titelsponsor. Men vi har varit i gång i många år och har en ekonomisk stabilitet med många andra trygga sponsorer, vi är inte beroende enbart av Stena, säger Jan Torstenson till Dagens Industri. Han är tveksam till att man hinner hitta en ny titelsponsor före sommaren.

I tio år har Stena sponsrat matchcuptävlingarna i Marstrand, de senaste fem åren som titelsponsor. Men i somras köpte M32-tillverkaren Aston Harald på Hönö hela världsturneringen och deklarerade att nu skall alla tävlingarna köras med de egna katamaranerna. Detta är ett bra tillfälle att lämna över till någon annan, tycker Lena Alvling som är marknadschef på Stena Bulk.

Brandspot räknar med att om man inte hittar någon ny titelsponsor så kommer man att kunna ta in fler mindre partners istället.

 

 


Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line