Warning: Undefined variable $fullImagePath in /storage/content/36/185636/sittbrunnen.se/public_html/plugins/opengraph/content/content.php on line 331 Segling och båtliv. - 400-vallen sprängd

400-vallen sprängd

400 besökare varje dag, i snitt

I april var det i snitt 400 unika besökare inne på sittbrunnen.se varje dag. Det är första gången någonsin. Under hela första året 2010 låg det på under hundra om dagen. Andra året gick det först till 200, sen i  december till 300 i snitt om dagen.

Med den här fördubblingstakten skulle det om något år kunna vara uppe i nivån runt 1000 som är här inne och kikar varje dag. Det skulle betyda att Sittbrunnen skulle kunna dra in sina kostnader, istället för att bara vara en hobby för mig och alla andra som bidrar med innehåll. Men det är ju bara statistik. Hur är det med innehållet. Har det utvecklats, ja med fler skribenter och lite mer video. Bör det utvecklas åt något håll, eller är allt bra som det är? 

Niklas Krantz


Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line