Warning: Undefined variable $fullImagePath in /data/d/9/d9f5e442-0da4-4bd5-8585-e272bafe4841/sittbrunnen.se/public_html/plugins/opengraph/content/content.php on line 331
Segling och båtliv. - Sjöräddarna

Sjöräddarna

Räddare kan alla vara

Gratis och utan några statsbidrag räddar de våra liv. Gå med, skicka in pengar eller ställ gärna upp som frivillig. Det ser ganska coolt ut. Så här skriver de själva om vad de håller på med:

"Sjöräddningssällskapet startades av eldsjälar för över 100 år sedan. Och eldsjälarna finns kvar, även idag. Alla våra båtar har frivilliga besättningar som är redo att ställa upp året om, dygnet runt. Vi begär inga pengar av staten utan är helt beroende av gåvor, donationer och medlemsavgifter.

Sjöräddningssällskapet driver räddningsstationer längs Sveriges kuster och i insjöarna Vänern, Vättern, Hjälmaren och Mälaren. Vår uppgift är att rädda liv, men vi ser också som vår uppgift att leda utvecklingen av en effektiv svensk räddningstjänst till sjöss."

Kommentera eller gilla här:


Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line