Norsk antenn

Snyggaste antennen

Lars Thrane, grundaren av Thrane & Thrane A/S, har startat en ny verksamhet med tillverkning av navigationsprodukter som har den absolut senaste tekniken, högsta noggrannheten och den i särklass snyggaste designen på marknaden i ett nytt bolag, Lars Thrane A/S.

Första produkt att lanseras är en mycket liten, kompakt s.k. Navigation Referens Unit (NRU) LT-1000 enhet med stor kapacitet att ta emot och förmedla en mängd information som behövs för att navigera korrekt. Produkten är ett alternativ till gyro och GPS-kompass för fritids- och arbetsbåten men med fler funktioner.

NRU LT-1000 enheten har 12 noggranna sensorer för att mäta:

Kursen (True heading)
Magnetisk kurs
Kurs över grund
Fart över grund
Lufttryck
Temperatur i realtid
Pitch och roll
Positionen via 72-kanals GNSS (från de tre positioneringssystemen GPS/GLONASS/BeiDou) samt med SBAS (satellitbaserat) system.

LT-1000 enheten uppfyller de standardiserade krav och certifikat som krävs för global maritim navigationsutrustning och enheten har CE och FCC godkännande. Informationen från LT-1000 ges via NMEA 0183 / NMEA 2000. Den är designad och konstruerad för det extremt krävande och hårda klimatet ute till sjöss och klarar av temperaturer från -40⁰C to +55⁰C (-40⁰F to +131⁰F). Strömförsörjning 9-40 VDC.

Listpris inkl. moms 8.965:-.

Lars Thrane har alltid varit en pionjär och har nu, precis som tidigare, utvecklat en produkt med enastående prestanda i ett mycket litet, snyggt format. Redan nu finns prototyper för fler produkter som kommer lanseras under våren 2016. Bland annat en extremt liten elektronisk kompass och en 72-kanals GNSS antenn.

Sittbrunnenfilmer

Vi använder cookies.
Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.