Segelbåtsmässan

Segelbåtskartellen utmanas!

Till båtmässan Allt för Sjön i Älvsjö har det i år kommit fler segelbåtar än på länge. Det ser nu ut som om föreningen Segelbåtar i Sverige, som under några år kommit överens om att inte ställa upp med segelbåtar med köl på mässan, nu förlorar. Flera utställare kommer med nya flashiga jättesegelbåtar som säljer som smör i solsken, typ More 55 och Club Swan 50.

Dessutom ökar båtförsäljningen överlag, mest bland små och mycket stora båtar. Så häng på och fira våren på mässan i Älvsjö. Lördag är det långseglarseminarium med Laura Decker, kl 13:00. Live i Sittbrunnen om du inte kan komma till mässan. På söndag 13:30 kommer jag att tala om Atlanteskadern Viking Explorers. Efteråt är alla välkomna att fika vid något bord i Sail Forum och snacka om Sittbrunnen. Söndag 12.3 kommer även Micke Westin 13.30, och då tänkte vi sitta och snacka om eskadern och försöka para ihop gastar och skeppare.

Nu på lördag är förresten Curre moderator vid Sail Forum, så passa på att träffa honom och tala om vad han ska kolla upp.

 

Sittbrunnenfilmer

Vi använder cookies.
Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.