Warning: Undefined variable $fullImagePath in /data/d/9/d9f5e442-0da4-4bd5-8585-e272bafe4841/sittbrunnen.se/public_html/plugins/opengraph/content/content.php on line 331
Segling och båtliv. - Båtlyftet

Båtlyftet

Båten med lyft

campus

Man kan ju lyfta hela taket om det inte går att stå rakt inne i båten? Så tänkte Bernt Lindqvist när han ritade om den klassiska Campusbåten, i en ny och lite större version Campus 7.4 och med möjlighet att lyfta rufftaket. Båten visas på Allt för sjön som öppnar den 5 mars på Stockholmsmässan.

Den nya Cammpusen har världspremiär på mässan Allt för sjön. Båten är en uppföljare till klassiska Campus 6.6 som lanserades 1982 och som tillverkats i över 1000 exemplar. Campus 7.4 är trailerbar och det behövs ingen mastkran för att rigga den. Ett alternativ för den som gillar dagsegling, men med fyra kojer, toa och pentry är det också en bobåt som man kan tillbringa flera semesterveckor i.


Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line