Nya kattor till Saltsjöbaden

Fountaine Pajot Lucia 40

Katamaraner kommer mer och mer. Inte bara på foils och i matchracing, men bland cruisare och till och med hos motorbåtsåkare. En av dem, Fountaine Pajot får nu ny generalagent för segel- och motorbåts katamaraner i Sverige.

Fountaine Pajot ligger i framkant när det gäller design, innovation och performance och vi ser en stor potential i detta märke, meddelar Yachtsale´s ägare Henrik och Mattias Kennebäck blygsamt.

Fountaine Pajot 37 1

Fountaine Pajot är en av världens största och äldsta tillverkare av katamaraner. Varvet har ökat sin försäljning markant under de senaste åren och intresset för katamaraner ökar succesivt. Man har under 2016 lanserat 4 nya segel- och motorbåtskatamaraner, vilket gör dem till den ledande tillverkaren av katamaraner idag.

Fountaine Pajot Lucia 40 2

- Detta blir ett utmärkt komplement till vårt segelbåtsprogram från Beneteau. Vi har sett en ökad marknad för både segel- och motorbåtskatamaraner i Sverige, mycket tack vare de stora ytorna, de stabila sjöegenskaperna och prestandan.

Nya Helia 44 från Fountaine Pajot kommer att visas på de flytande båtmässorna i Ellös och Gustavsberg under sommaren 2016.


Sittbrunnens bokhandel är öppen

Långedragsjullar

Långedragsjullar

Genvägsboken

Genvägsboken

Slusshandboken

Slusshandboken

Gotska Sandön - en besöksguide.

Gotska Sandön - en besöksguide.

Katastrofkurs: Estonias väg mot undergång

Katastrofkurs: Estonias väg mot undergång

Logga in till bokhandeln, kommentarer och forum.

Kom ihåg mig

Bli medlem i Sittbrunnen, kommentera artiklar och få sällan ett litet nyhetsbrev om det är något kul som händer här.

Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line