Mera kattor

Nya kattor till Saltsjöbaden

Fountaine Pajot Lucia 40

Katamaraner kommer mer och mer. Inte bara på foils och i matchracing, men bland cruisare och till och med hos motorbåtsåkare. En av dem, Fountaine Pajot får nu ny generalagent för segel- och motorbåts katamaraner i Sverige.

Fountaine Pajot ligger i framkant när det gäller design, innovation och performance och vi ser en stor potential i detta märke, meddelar Yachtsale´s ägare Henrik och Mattias Kennebäck blygsamt.

Fountaine Pajot 37 1

Fountaine Pajot är en av världens största och äldsta tillverkare av katamaraner. Varvet har ökat sin försäljning markant under de senaste åren och intresset för katamaraner ökar succesivt. Man har under 2016 lanserat 4 nya segel- och motorbåtskatamaraner, vilket gör dem till den ledande tillverkaren av katamaraner idag.

Fountaine Pajot Lucia 40 2

- Detta blir ett utmärkt komplement till vårt segelbåtsprogram från Beneteau. Vi har sett en ökad marknad för både segel- och motorbåtskatamaraner i Sverige, mycket tack vare de stora ytorna, de stabila sjöegenskaperna och prestandan.

Nya Helia 44 från Fountaine Pajot kommer att visas på de flytande båtmässorna i Ellös och Gustavsberg under sommaren 2016.

Sittbrunnenfilmer