Spårsändarföretaget NorthTracker lanserar en ny Scout. Scout 2.0 fungerar som tidigare enheter inom stöldskydd och spårar din båt i hela EU. Larm skickas via SMS, push-notis och e-post ifall din spårningsenhet rör sig utanför dina säkerhetszoner. Den nya Scout 2.0 har upp till 7 års batteritid jämfört med föregångaren som hade 5 års batteritid. Detta gör att NorthTracker levererar GPS-trackers med Sveriges bästa batteritid. NorthTracker Scout 2.0 går på 4G-nätet och har dessutom blivit mindre i storlek, som reducerats med 40% jämfört med föregångaren.

NorthTrackers spårsändare nyttjar det globala GPS-nätverket och fungerar över hela Europa via mobilnätet. Som användaren kan du se din spårsändare via en app i telefonen eller på hemsidan. Enheterna uppdaterar sin position allt från en gång per dygn ner till en gång i minuten beroende på vilka inställningar du gör.

Tack vare NorthTracker har ett stort antal båtmotorer, flera vattenskotrar, båtar, bilar och entreprenadmaskiner återtagits bara under det senaste året. Den sanna volymen är dock högre då mörkertalet av återtaget stöldgods är signifikant. Spårsändarna sitter på allt från stora grävmaskiner ner till mindre markvibratorer.

Kontrollera alltid att din leverantör av spårsändare är godkänd av SFF-Svenska Stöldskyddsföreningen och av ditt försäkringsbolag. En godkänd spårsändare kan ge försäkringsfördelar som i vissa fall betalar hela spårsändarens kostnad.

Om NorthTracker: NorthTracker är ett svenskt IoT-företag baserat i Stockholm som levererar en molnbaserad GPS-spårningstjänst för privat- och företagsmarknaden i Europa. Företaget är över 10 år gammalt och är marknadsledande på marinsidan. Under 2022 lokaliserades båtar och motorer till ett värde mellan 30 och 50 miljoner kronor som nu är återförda till dess rättmätiga ägare. Företaget tillhandahåller även elektroniska körjournaler via återförsäljare och partners.
www.northtracker.com

 

Sittbrunnens bokhandel är öppen

El, elektronik och nätverk ombord

El, elektronik och nätverk ombord

Ett år utan skor

Ett år utan skor

Öregrunds övärld -  Från Arholma till Örskär

Öregrunds övärld - Från Arholma till Örskär

Fritidsskepparen

Fritidsskepparen

Gotska Sandön - en besöksguide.

Gotska Sandön - en besöksguide.

Sittbrunnen på Facebook

Logga in till bokhandeln, kommentarer och forum.

Kom ihåg mig

Bli medlem i Sittbrunnen, kommentera artiklar och få sällan ett litet nyhetsbrev om det är något kul som händer här.

Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line