Watski+Duells=sant

Duells Marin går in under Watski

Nu blir det mer motorbåtsprylar hos Watski. De har ingått ett avtal om att Watski tar över vissa utvalda delar av Duells marina aktiviteter.

”Utvidgningen passar bra in i Watskis strategi med att stärka upp produktsortimentet inom motorbåtsrelaterade tillbehör till fördel för hela marinbranschen och för att öka samarbetet med servicevarv, båtbyggare och båtförvaring. Nu kan kunderna handla allt av oss som de behöver” säger Watskis VD Richard Gedda. 

Duells kunder kommer, förutom att ha tillgång till det nuvarande sortimentet, att få tillgång till hela Watskis kompletta sortiment, likväl kommer Watskis nuvarande kunder få tillgång till ett attraktivt, brett och djupt sortiment till motorbåtar och motorer.

”För Duells är det här en mycket bra lösning. Vi kan överlämna den marina affären till en part som verkligen kan branschen och har det som kärnverksamhet, vilket ger rätt möjlig­het för att utveckla den till ett mer attraktivt erbjudande. Med tanke på såväl både kund-och leverantörsrelationer så känns det här riktigt bra”, säger Duells VD Anderz Larqvist.

Duells är Skandinaviens ledande leverantör av tillbehör, personlig utrustning och reservdelar inom motorcykelmotocrossmopedcykelATVsnöskoter och marint. Sortimentet är heltäckande med fokus på internationellt starka varumärken och du hittar produkterna hos över 2500 återförsäljare. Duells grundades 1932 och har sitt huvudkontor i Göteborg med filialkontor i Roskilde, Oslo och Östersund.

Duells är sedan 2013 en betydande del av Moteo, en europeisk koncern som är en av de största och mest expansiva bolagsgrupperna inom import och distribution av fordon, delar och tillbehör i mc-branschen.

Sittbrunnenfilmer

Vi använder cookies.
Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.