Doern från västkusten

{jumi [jumi/follinfilm.html]}

Peter Follin blev förra veckan vald till ordförande för Svenska Kryssarklubben, efter diverse meningsskiljaktligehter mellan Stockholm och västkusten. För att få reda på vad det hela egentligen handlar om åkte jag ut till honom på Lilla Varholmen där han bor med havet utanför fönstret. 

Det visade sig att det inte är Stockholmskretsen han är emot. Men möjligen riksföreningens styrelse. Den nye ordföranden i Sveriges största båtklubb vill gärna aktivera medlemmarna och kretsarna, på samma sätt som han själv under alla år varit aktiv med att fixa hamnskisser, dubbar och bojar. Och han framhåller gärna västkusten som den mest aktiva kretsen när det gäller föredrag, utbildningar, eskadrar etc.

- Men jag vill inte förändra Kryssarklubben, säger han i den här uttömmande intervjun. Bara förbättra! {SCOpenGraph image=http://www.sittbrunnen.se/images/stories/sxk/follinfilm.jpg}

 


Sittbrunnens bokhandel är öppen

Med floran i båten

Med floran i båten

Ankarliv

Ankarliv

Radarbok med AIS

Radarbok med AIS

Långedragsjullar

Långedragsjullar

Åland, de 50 bästa hamnarna

Åland, de 50 bästa hamnarna

Segling från hela världen

Logga in till bokhandeln, kommentarer och forum.

Kom ihåg mig

Bli medlem i Sittbrunnen, kommentera artiklar och få sällan ett litet nyhetsbrev om det är något kul som händer här.

Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line