annons

Annonser och produktioner

Nytt år - nya möjligheter

 

Under 2015 har Sittbrunnen ökat besöksfrekvensen från några hundra i veckan till några tusen. Följ utvecklingen på SIS-index där siten är registrerad. Jag har satsat på heltid och nya skribenter har tillkommit, Curt Gelin och Janken Åkerström.

Passa på att boka en annonskampanj till förra årets priser. När besöksfrekvensen går upp ökar priserna, vilket jag räknar med kommer att fortsätta under 2016. Men boka nu för gamla priser:

Högerspalt  200 px * 200 px - 500:-/månad

Toppbanner 940 px * 150 px - 2000:-/månad

Faktureras månadsvis i efterskott med redovisning av antalet visningar och klick.

Vi har nu också satt igång med commersials i starten på Sittbrunnens video. En 15 sekunders reklamfilm kostar 1000:- per 5000 visningar. Produktion ingår i det priset. Filmen blir då även tillgänglig på Youtube.

Förutom artiklar, ett båtkalendarium och en massa filmer hoppas jag Sittbrunnen blir ett forum för dokumenterade evenemang och livesändningar. För mindre evenemang som är intressanta för Sittbrunnens besökare kan jag lösa det med egen teknik och arbete utan kostnad, större satsningar kräver mer personal, teknik och finansiering.

Genom produktionsbolaget Sittbrunnen AB åtar jag mig även slutna livesändningar för företag och föreningar mm, samt olika former av webb- och videoproduktioner. 

 

Hälsningar

 

Niklas Krantz
0705-64 77 37
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sittbrunnenfilmer

Vi använder cookies.
Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.