Warning: Undefined variable $fullImagePath in /storage/content/36/185636/sittbrunnen.se/public_html/plugins/opengraph/content/content.php on line 331 Segling och båtliv. - Kiwisiarna första

Kiwisiarna första

Kiwisiarna vann första

Nu har första loppet i utslagningskuppen Louise Vuitton Cup gått igång på riktigt. Italienska Luna Rossa seglar igen, sen en internationell jury slagit fast att reglerna inte får ändras av regattadirektören utan lagens godkännanden. Istället diskuterar nu lagen och kustbevakningen hur man ska hantera de 37 säkerhetsregler som togs fram efter Artemis olycka för två månader sen.

Svensklaget Artemis jobbar fortfarande på att få ordning på sin andra båt, som just nu testas på basen i Alameda. I slutet på nästa vecka hoppas de kunna vara på vattnet. Om allt fungerar kommer de då kanske att kunna hänga på racen under Golden Gate, som går i upp till otroliga 40 knop.

 


Se också de här artiklarna:

Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line