Colbing öppnar sjöbod

Fotografier i sjöboden

Den 24 november öppnar Theodor och Sören Colbing ett litet skärgårdsgalleri på Fågelgatan 42 i Nynäshamn. Det heter "Colbings sjöbod" och är en permanent utsällning av de bästa bilderna.

Givetvis visas den fina kollektionen från sommarens Jubileumsregatta.

-Många kunder och skärgårdsintresserade har frågat efter en lokal,  typ ett galleri, där min son Theodors och mina alster visas på riktigt så att säga, säger Sören Colbing. Det är med stolthet vi nu kan erbjuda en permanent utställning i en inspirerande skärgårdsmiljö.


Förutom fotografier, tavlor, konsttryck och digigraphier finns förstås Colbings skärgårdsböcker att köpa.

Dessutom visas skisser och bilder på Colbings miljöbåtprojekt –  de tre båtmodellerna i serien ”Skärgårdsströvaren”. Se filmen här från Sittbrunnens provtur i somras.

- En tanke med Colbings Sjöbod är att man ska få inspiration när det gäller fotografering, skärgård, miljö och båtar, säger  Sören Colbing.

Priset ”Miljöpärlan” för finfina insatser inom miljöområdet ska delas ut under 2013. Förslag på pristagare mottages till och med september 2013. Därefter beslutas vem som får ”Miljöpärlan 2013”. En lista på den eller de som VERKLIGEN INTE får miljöpriset kommer att uppdateras kontinuerligt.

Premiär: COLBINGS SJÖBOD öppnar lördagen den 24 november
Adress: Fågelgatan 42, Nynäshamn
Tel.: 08-520 201 31
e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.colbing.se

Sittbrunnenfilmer

Vi använder cookies.
Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.