Ny pilotchef

Jens blir sjöpilotchef

Nu har iPadappen Seapilot fått en egen vd. Det är Jens Johansson, som förut var vd för Sjöassistans och Stockholmradio, inom Viamare. 

Så både satsningen på regelbundna uppdateringar och förbättringar av navigationsappen och den nye direktören för Seapilot AB pekar på att man ser seriöst på företaget – under uppstartsfasen har företaget främst bemannats med resurser från ägarbolagen True Heading och Viamare.

– Genom en lyckad introduktion av appen Seapilot och lansering i flera nya länder på gång, har tiden kommit för bolaget att mer stå på egna ben. Och med en egen organisation kan Seapilot nå ytterligare framgångar, säger Anders Bergström, vd på True Heading.

Jens har en bakgrund som sjöbefäl och har ett stort intresse för båtåkande. Hans huvuduppgift blir nu att se till att bolaget får en egen struktur och att fortsätta utveckla Seapilot, som bland annat nominerades till årets nyttoapp redan fyra månader efter lanseringen 2011, och som faktiskt blev Sveriges mest sålda iPad-app 2012.

– Mitt primära mål blir att bygga en organisation som gör det möjligt för Seapilot att växa i Europa. Vi ska bli större, helt enkelt, säger Jens Johansson.

- Grattis, säger Sittbrunnen.

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Sittbrunnenfilmer