Seglingsforum

Det har länge varit problem med kommentarerna på Sittbrunnen, pga EU-regler som har gjort att funktionen med Facebookkommentarer inte har fungerat, tidvis. Den har kommit och gått och det senaste var att den bara fungerade när man samtidigt var inloggad på Facebook.

Nu har vi installerat ett nytt system, som samtidigt innebär ett diskussionsforum. Inte för att det verkligen behövs, Maringuiden och Sailguide finns ju redan, men tanken är väl att alla som finns på Sittbrunnen ska kunna lära känna varandra bättre. Samma inlogg på Seglingsforum som i Sittbrunnen är den senaste finessen.

Jag tror också att Facebook har passerat sitt bäst före-datum, den fylls mer och mer av annonser i stället för personliga uppdateringar.

Så skriv gärna en kommentar, om inte annat så för att hjälpa till att testa funktionen. Och lägg in en bild med hälsning på forumet "Här är jag!"

Niklas Krantz

 

Fritidsskepparens böcker

Nytt i

Logga in till kommentarer och forum

Kom ihåg mig

Bli medlem i Sittbrunnen, kommentera artiklar och få sällan ett litet nyhetsbrev om det är något kul som händer här.

Från bloggarna

Två svenska spetsbåtar utvalda

Shogun 43

Varje år nomineras ca 20 nybyggen till branschpriset European Yacht of the Year. Från svensk sida har Hallberg-Rassy flera inteckningar i kategorin lyx.

Far och dotter bäst i tuffa Gotland Runt

Det har gått ett par månader sedan Gotland Runt seglades. Men minnena sitter i för de som fullföljde. Som för Johan Nordström, skeppare på Bullandöbåten Alapocas en Linjett 33, som vann tidernas tuffaste Gotland Runt med dotter Annie.

Välkommen ombord 1-3 sep

Här nånstans ska hon ligga....

Hafsorkestern har fått en inbjudan att lägga till vid årets flytande båtmässa i Gustavsberg. Titta in i sittbrunnen och ruffen om du har vägarna förbi.

Sittbrunnen på Facebook

Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line