Helgmässa

segelbatsdagarna collage

I Gustavsberg och i Henån ordnas flytande båtmässa i helgerna av gruppen Segelbåtar i Sverige. Syftet är att visa det nyaste och båtar som inte setts på inomhusmässorna i Sverige. Och dessutom få segla och prova intressanta båtar. Ett anta fina andrahandsbåtar ställs också ut.13-14 i Gustavsberg och 20-21 i Henån.

Arrangörerna hälsar alla välkomna oavsett om du aldrig seglat eller vill prova en ny spännande båtmodell. Ska du gå från motorbåt till segelbåt? Ska du gå upp eller ner i storlek? Racing eller cruising? Representanter för företagen hjälper till att reda ut funderingar runt båtköp och erfarna seglare hjälper nybörjare och erfarna med tips och trim.

Till de mest sevärda båtarna att spana in hör flotta Bavaria 46, eleganta Dufour 460, sagolika Arcona 465 och succén Fareast 28

Öppet lördag och söndag 11:00 – 16:00. Mer information om vilka båtar du kan se i de olika hamnarna på www.segelbåtar.org

 


Sittbrunnens bokhandel är öppen

Bortom horisonten

Bortom horisonten

Fritidsskepparens Utsjöskeppare

Fritidsskepparens Utsjöskeppare

Förarbevis för vattenskoter

Förarbevis för vattenskoter

Stockholms skärgård - de 50 bästa hamnarna

Stockholms skärgård - de 50 bästa hamnarna

Ett år utan skor

Ett år utan skor

Logga in till bokhandeln, kommentarer och forum.

Kom ihåg mig

Bli medlem i Sittbrunnen, kommentera artiklar och få sällan ett litet nyhetsbrev om det är något kul som händer här.

Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line